Shenzhen Huaxinfei Electronic Co., Ltd.

Despre noi

Shenzhen Huaxinfei Electronic Co, Ltd. este profesionist producător de cabluri inteligente telefon care localizează în Nr 2 Zona industrială din Heshuikou, Guangming District, Shenzhen, China. Marca "ORIGO" aparțin Shenzhen Huaxinfei Electronic Co, Ltd. Avem 1000 atelier, mașini de turnare cu precizie ridicată, mașini de lipit cu laser, detectoare de masă, linii de producție auto și aproximativ 100 de lucrători. ORIGO se concentrează pe cablul telefonului inteligent R & D, producție în mod constant din 2013 ani fondată. Am acumulat o multitudine de experiență și sursă pe producția de cabluri. ORIGO este aprobat de mărcile europene și americane ca fiind bun la controlul calității și controlul costurilor. ORIGO insistă asupra credinței "de bună calitate cu prețuri bune" și se identifică ca depozit și fabrica de cablu pentru clienți. Avem cabluri spot și OEM & Serviciul ODM. ORIGO vă promite o calitate originală a dispozitivului cu servicii personalizate flexibile și prețuri directe din fabrică. Bine ați venit la fabrica noastră pentru negocieri de afaceri.

Cabluri OEM USB - ORIGO

ORIGO este pasionat de furnizarea de soluții de cabluri USB personalizate pentru a satisface nevoile clienților noștri. Ne face un producător de cabluri de conducere USB în China. După ce a trecut printr-o revoluție mobilă într-un deceniu, ORIGO a păstrat pasul cu dezvoltarea mobilă și a acumulat experiențe bogate în domenii conexe.

Ce facem

Sunteți bineveniți să căutați promoții promoționale pentru campania dvs. de anunțuri, cabluri USB ideale personalizate pentru a vinde ca produse cu amănuntul sau diferite stiluri de cabluri ca produse de gros. Capacitatea noastră puternică de producție ne permite să executăm comenzi cu termene scurte de livrare și specificații tehnice complicate. Inginerii de cablu USB vor fi bucuroși să vă ajute cu fiecare aspect al proiectului dvs.

Anchetă:

Anchetă
Shrink